Fons Reynaers, peter van bus 5840 gaat met pensioen

Op 22/10/2012 werd een feestje georganiseerd voor de pensionering van Fons Reynaers, de peter van bus 5840.
Het feest zelf ging door op de stelplaats van Zandvliet.
Die maandag belde Dennis Van Dessel naar Fons om te laten weten dat ze wat later zouden zijn, omdat ze zogezegd in panne waren gevallen met de wagen. Even later belde Fons  terug, want hij wilde iemand sturen om hen op te halen. Maar Dennis zei toen dat ze al op de bus zaten.
Dit was wel allemaal maar om hem te misleiden. Eigenlijk was Anja eerst met onze bus (AB 5236) naar de stelplaats van Zandvliet gereden, waar Fons volkomen verrast was. Een minuut later vertrok AB 2750 naar de stelplaats, waar hij helemaal de verrassing zag: dat is immers het type van bus waar Fons zijn carrière in 1972 mee is begonnen. Bij aankomst daar kon zelfs een traantje vloeien.
Dennis stelde Fons voor om plaats te nemen op de bestuurdersstoel voor een ritje “rond den blok”. Hier zei hij geen neen tegen en hij wist na zoveel jaren nog perfect waar elk knopje voor diende. Hij deed een kleine rit door Zandvliet met aan boord enkele collega's en bazen van De Lijn Vaartkaai.
Beide bussen werden op de stelplaats broederlijk naast elkaar opgesteld en daarna konden de collega's beide bussen bewonderen tot het feestje gedaan was. 

Wij wensen Fons van harte een fijn pensioen toe!